Nicaragua- Finca San Antonio

Nicaragua- Finca San Antonio

Roaster: Moon Roast Coffee

Origin: Nicaragua — Isabelia Mountains, Matagalpa

Variety: Parainema

Process: Anaerobic Natural

Roast Level: Medium

Tasting Notes: Toffee Apple/ Red Grape

Intensity:

Acidity: 💧 💧 💧 💧 💧

Body: 🍫 🍫 🍫 🍫 🍫

Altitude: 1050 maslm

Format: Whole bean / 225g, Whole bean / 1kg, Ground for Filter / 225g, Ground for Cafetière / 225g, Ground for AeroPress / 225g, Ground for Stove Top / 225g

Recommended Brew Methods: V60,Filter Machine,AeroPress

Price per KG:

Buy this Coffee

Related Post

Qué buscan las cafeterías en un socio tostador para potenciar su negocio

Qué buscan las cafeterías en un socio tostador para potenciar su negocio En el competitivo mundo del café, las cafeterías buscan aliados estratégicos que les permitan ofrecer productos de alta calidad que enamoren a sus clientes. Elegir un socio tostador adecuado es fundamental para garantizar no solo un café excepcional, sino también una relación comercial […]

Cómo rastrear el feedback de clientes de forma efectiva

Cómo rastrear el feedback de clientes de forma efectiva En el competitivo mundo del café, donde CoffeePlaza.co conecta a amantes del café, productores y cafeterías, entender y mejorar la experiencia del cliente es fundamental. El feedback de los clientes es una fuente invaluable de información que puede impulsar la calidad del servicio, la fidelización y […]

Building Loyalty with B2B Clients: Strategies for Long-Term Success

Building Loyalty with B2B Clients: Strategies for Long-Term Success In the competitive landscape of B2B marketplaces, establishing and maintaining strong client loyalty is essential for sustained growth and profitability. At CoffeePlaza.co, where coffee lovers, producers, and shops come together to create a vibrant online marketplace, building loyal relationships with B2B clients is more important than […]