Brazil: Barreiro

Brazil: Barreiro

Average Rating: (0/5)

Roaster: Ozone Coffee

Origin: Brazil — Minas Gerais

Variety: Yellow Catuai

Process: Natural

Roast Level: Medium Dark

Tasting Notes: Milk chocolate, nougat, caramel

Intensity:

Acidity: 💧 💧 💧 💧 💧

Body: 🍫 🍫 🍫 🍫 🍫

Altitude: m

Format: Beans / 220g, Beans / 1kg, Ground for Espresso / 220g, Ground for Espresso / 1kg, Ground for Fine Filter / 220g, Ground for Fine Filter / 1kg, Ground for Medium Filter / 220g, Ground for Medium Filter / 1kg, Ground for Coarse Filter / 220g, Ground for Coarse Filter / 1kg, Ground for French Press / 220g, Ground for French Press / 1kg, Green Unroasted / 220g, Green Unroasted / 1kg

Recommended Brew Methods: Espresso,French Press,Filter Machine

Price per KG:

Buy this Coffee

Related Post

Cómo configurar un programa de referidos para cafés y aumentar tus clientes

Cómo configurar un programa de referidos para cafés y aumentar tus clientes En el competitivo mundo de los cafés, atraer y fidelizar clientes es esencial para el éxito y crecimiento del negocio. Una de las estrategias más efectivas y económicas para lograrlo es implementar un programa de referidos. En este artículo te explicamos paso a […]

Creating a Barista Onboarding Process That Works

Creating a Barista Onboarding Process That Works Starting a new job as a barista can be both exciting and challenging. Whether you run a small coffee shop or a bustling café, having an effective barista onboarding process is essential to ensure your new hires are well-prepared, confident, and aligned with your brand’s standards. At CoffeePlaza.co, […]

Cómo usar un V60 para obtener resultados consistentes en tu café

Cómo usar un V60 para obtener resultados consistentes en tu café El método de preparación de café V60 es uno de los más populares entre los amantes del café de especialidad debido a su simplicidad y la calidad de la taza que produce. Sin embargo, muchos baristas y aficionados al café encuentran difícil lograr resultados […]