Myanmar – A Lel Chaung

Myanmar – A Lel Chaung

Roaster: Podda & Wren

Origin: Myanmar — Ywangan, Shan State

Variety: Red Catuai

Process: Natural

Roast Level: Medium

Tasting Notes: Red Berry, Vanilla and Caramel

Intensity:

Acidity: 💧 💧 💧 💧 💧

Body: 🍫 🍫 🍫 🍫 🍫

Altitude: 1282 MASLm

Format: 250g

Recommended Brew Methods: Cafetiere,Filter,Aeropress,Stove Top,Espresso,Turkish

Price per KG:

Buy this Coffee

Related Post

Nairobi Coffee Festival: The Ultimate Coffee Experience in Kenya

Nairobi Coffee Festival: The Ultimate Coffee Experience in Kenya The Nairobi Coffee Festival is a flagship event that celebrates the vibrant coffee culture of Kenya’s capital city, Nairobi. This premier coffee festival serves as a melting pot for coffee roasters, coffee shop owners, coffee lovers, and industry professionals from across the globe. Whether you are […]

Cómo contratar a tu primer miembro de equipo como productor o tostador de café

Cómo contratar a tu primer miembro de equipo como productor o tostador de café Si eres un productor o tostador de café que está dando sus primeros pasos en el crecimiento de tu negocio, contratar a tu primer empleado es un paso crucial. Este proceso puede parecer abrumador, pero con una planificación adecuada, puede convertirse […]