BARRINHA, BRAZIL

BARRINHA, BRAZIL

Roaster: Campbell and Syme

Origin: Brazil — Mogiana

Variety: Mundo Novo

Process: Natural

Roast Level:

Tasting Notes: Golden raisin, Custard Cream & hazelnut

Intensity:

Acidity: 💧 💧 💧 💧 💧

Body: 🍫 🍫 🍫 🍫 🍫

Altitude: 850 - 1,100 maslm

Format: 250g / Whole bean, 1kg / Whole bean, 250g / Cafetiere, 250g / V60, 250g / Aeropress, 250g / Moka pot, 1kg / Cafetiere, 1kg / V60, 1kg / Aeropress, 1kg / Moka pot

Recommended Brew Methods: V60,Aeropress,Moka Pot,Cafetiere

Price per KG:

Buy this Coffee

Related Post

Using Google Maps and Reviews to Bring in New Customers for Your Coffee Business

Using Google Maps and Reviews to Bring in New Customers for Your Coffee Business In today’s digital age, having a strong online presence is essential for any business, especially for coffee shops and coffee producers looking to attract new customers. Google Maps and customer reviews have become powerful tools that can significantly impact your coffee […]

Las Mejores Plataformas para Mostrar tu Café Online

Las Mejores Plataformas para Mostrar tu Café Online En la era digital, presentar y vender tu café en línea se ha convertido en una necesidad para productores, cafeterías y amantes del café. Internet ofrece una gran cantidad de plataformas que permiten no solo mostrar tu producto, sino también conectar con clientes potenciales, aficionados al café […]

Cómo diseñar un menú de café que realmente venda

Cómo diseñar un menú de café que realmente venda En el competitivo mundo de las cafeterías, un menú bien diseñado no solo atrae a los clientes, sino que también incrementa las ventas y mejora la experiencia general. En CoffeePlaza.co, reunimos a amantes del café, productores y propietarios de cafeterías para ofrecer consejos expertos sobre cómo […]