EL REFUGIO, COLOMBIA

EL REFUGIO, COLOMBIA

Roaster: Campbell and Syme

Origin: Colombia — Villamaría, Caldas

Variety: Geisha

Process: Washed

Roast Level: Medium

Tasting Notes: Peach, caramel & honeysuckle

Intensity:

Acidity: 💧 💧 💧 💧 💧

Body: 🍫 🍫 🍫 🍫 🍫

Altitude: 1750 - 2050 maslm

Format: Whole bean, Cafetiere, V60, Aeropress, Moka pot

Recommended Brew Methods: V60,Aeropress,Moka Pot

Price per KG:

Related Post

Cómo crear horarios de personal que reduzcan el agotamiento

Cómo crear horarios de personal que reduzcan el agotamiento En el dinámico mundo de las cafeterías y la industria del café, uno de los mayores retos para los gerentes y propietarios es mantener a su equipo motivado y saludable. El agotamiento laboral es un problema real que afecta la productividad, la satisfacción del cliente y […]

The Magic of Freshly Ground Coffee: Unlocking the True Flavor

The Magic of Freshly Ground Coffee: Unlocking the True Flavor Coffee is more than just a beverage; it’s an experience, a ritual, and for many, an essential part of daily life. At CoffeePlaza.co, where coffee lovers, producers, and shops come together, we celebrate the magic of freshly ground coffee. This article explores why freshly ground […]